Yarbay Fevzi Elagöz Anaokulu
Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi No7 Turgutlu Manisa
0(236)3146713

OKULÖNCESİ EĞİTİMDE VE KURUMSAL HİZMETTE İLK AKLA GELEN ANAOKULU OLMAK.

MİSYON

Öğrencilerimizin Bireysel Farklılıklarını ve Öğrenme Hızlarını Dikkate Alarak; Psiko-Motor, Sosyal-Duygusal, Dil, Bilişsel, Özbakım Becerileri Yönlerinden Gelişimlerini Sağlayarak Onlara Toplumsal Yaşamı Öğretmek; Onların Pratik, Yaratıcı Düşünme Gücüne Sahip Olmalarını Desteklerken Çoklu Zeka Kuramına ve İlgi Alanlarına Göre Yaparak, Yaşayarak ve Eğlenerek Öğrenmelerini Sağlamak; Onları İlkokula ve Sosyal Hayata Hazırlamak Temel Varlık Sebebimizdir.

Öğretim Şekli :EĞİTİM-ÖĞRETİM ŞEKLİ İKİLİDİR.

EĞİTİM-ÖĞRETİM ŞEKLİ İKİLİDİR.

SABAH GRUBU:08:00-13:00 ÖĞLEN GRUBU:13:00-18:00

DOĞALGAZ-MOBİL SİSTEM

İLÇE MERKEZİNE 3DK.8SN.UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ 1300 M2´lik ALANA KURULMUŞTUR.EKLENTİ BİNALARLA BİRLİKTE 625M2´i BİNA KULLANIM ALANI;675M2´i BAHÇE OLARAK KULLANILMAKTADIR.ERGENEKON MH.GİRİŞİNDEKİ KAVŞAKTAN TAKRİBEN 50 M SONRA GİDİŞ YÖNÜNDE SOLDADIR.

SABAH-ÖĞLEN GRUPLARI İÇİN: 247 KİŞİDİR.

Proje Çalışmaları

DEĞERLER EĞİTİMİ, SIFIR ATIK PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ, TEMİZ OKUL PROJESİ, ÇOCUK DOSTU OKUL PROJESİ DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ VE DİĞER EĞİTİM AKIŞI İÇERİSİNDE UYGULANAN PROJELER